top of page

Events Group

Public·56 members

Theta Iscjeljivanje: Drevna Tehnika za Moderno DobaTheta Iscjeljivanje: Drevna Tehnika za Moderno Doba
Theta iscjeljivanje je tehnika koja koristi modane valove niske frekvencije, zvane theta valovi, za komunikaciju s Viom Svijesti ili Bogom i promjenu stvarnosti u trenutku. Ova tehnika je primila i razvila Vianna Stibal, amerika intuitivna iscjeljiteljka, nakon to se 1995. godine izlijeila od raka noge. Od tada je theta iscjeljivanje pomoglo mnogim ljudima da se oslobode od raznih bolesti, trauma, negativnih emocija i ograniavajuih vjerovanja.
theta iscjeljivanje knjiga pdf 89


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Fgeags.com%2F2tKfIm&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2xVMp4S22jpo6QJMoNPnabTheta iscjeljivanje nije zasnovano ni na jednoj religiji, ve samo na prihvaanju da postoji Via Inteligencija s kojom moemo ko-kreirati kako bismo unaprijedili kvalitet ivota. Svatko moe nauiti ovu tehniku i koristiti je za sebe i druge. Theta iscjeljivanje je jednostavno, brzo i uinkovito.


Kako funkcionira theta iscjeljivanje?
Theta iscjeljivanje funkcionira tako to praktiar ulazi u stanje duboke meditacije, u kojem su aktivni theta modani valovi. To je stanje podsvjesnog uma, u kojem moemo pristupiti naim programima, vjerovanjima, uspomenama i genetikim imprintima koji utjeu na nain na koji doivljavamo stvarnost. U tom stanju moemo otkriti i promijeniti sve to nas sprjeava da ivimo punim potencijalom.


Theta iscjeljivanje takoer omoguuje da se poveemo s Viom Svijesti ili Bogom i zatraimo njegovu pomo i vodstvo. Kada to uinimo, moemo svjedoiti udesnim iscjeljenjima i manifestacijama koje se dogaaju u momentu. To je zato to theta iscjeljivanje djeluje na najdubljoj razini postojanja - na razini energije i vibracije.


Koje su prednosti theta iscjeljivanja?
Theta iscjeljivanje ima brojne prednosti za tijelo, um i duh. Neke od njih su:


 • Tjelesno iscjeljenje - theta iscjeljivanje moe pomoi u lijeenju raznih fizikih oboljenja, poput raka, dijabetesa, virusnih i bakterijskih infekcija, loma kostiju i slino. Theta iscjeljivanje takoer potie imunoloki sustav, ubrzava zarastanje rana i poboljava opu vitalnost. • Emocionalno iscjeljenje - theta iscjeljivanje moe pomoi u oslobaanju od negativnih emocija poput krivnje, ogorenosti, ljutnje, mrnje, ljubomore, nezadovoljstva i straha. Theta iscjeljivanje takoer pomae u rjeavanju trauma iz prolosti, bilo da su one iz ovog ivota ili iz prijanjih ivota. Theta iscjeljivanje nas vraa u stanje boanske bezuvjetne ljubavi prema sebi i drugima.Mentalno iscjeljenje - theta iscjeljivanje moe pomoi u promjeni ograniavajuih vjerovanja


Koje su prednosti theta iscjeljivanja?
Theta iscjeljivanje ima brojne prednosti za tijelo, um i duh. Neke od njih su:


 • Tjelesno iscjeljenje - theta iscjeljivanje moe pomoi u lijeenju raznih fizikih oboljenja, poput raka, dijabetesa, virusnih i bakterijskih infekcija, loma kostiju i slino. Theta iscjeljivanje takoer potie imunoloki sustav, ubrzava zarastanje rana i poboljava opu vitalnost. • Emocionalno iscjeljenje - theta iscjeljivanje moe pomoi u oslobaanju od negativnih emocija poput krivnje, ogorenosti, ljutnje, mrnje, ljubomore, nezadovoljstva i straha. Theta iscjeljivanje takoer pomae u rjeavanju trauma iz prolosti, bilo da su one iz ovog ivota ili iz prijanjih ivota. Theta iscjeljivanje nas vraa u stanje boanske bezuvjetne ljubavi prema sebi i drugima. • Mentalno iscjeljenje - theta iscjeljivanje moe pomoi u promjeni ograniavajuih vjerovanja i programa koji nas sprjeavaju da ivimo punim potencijalom. Theta iscjeljivanje nam omoguuje da uskladimo nai svjesni i podsvjesni um te da stvorimo novu stvarnost koja odraava nai najvi izbor. • Duhovno iscjeljenje - theta iscjeljivanje moe pomoi u povezivanju s Viom Svijesti ili Bogom i ostvarivanju dubljeg smisla i svrhe ivota. Theta iscjeljivanje nam pomae da prepoznamo nai boanski potencijal i da ga izrazimo kroz nai ivotni put. • Opustanje i smanjenje stresa - theta iscjeljivanje moe pomoi u smanjenju anksioznosti i napetosti te u promicanju dubokog opustanja i mira. Theta iscjeljivanje nam pomae da se oslobodimo briga i strahova te da ivimo u sadaanjem trenutku. • Poveanje intuicije i sposobnosti vidovitosti - theta iscjeljivanje moe pomoi u razvijanju naih intuitivnih i vidovitih sposobnosti te u otvaranju naih duhovnih kanala. Theta iscjeljivanje nam pomae da primimo vodstvo i poruke od Vie Svijesti ili Boga te da ih primijenimo u naem ivotu. • Programiranje podsvjesnog uma - theta iscjeljivanje moe pomoi u programiranju podsvjesnog uma za postizanje eljenih ciljeva i rezultata. Theta iscjeljivanje nam omoguuje da utisnemo nove afirmacije i uvjerenja u nai podsvjesni um te da ih manifestiramo u naim ivotnim okolnostima. • Poveanje kreativnosti i rjeavanja problema - theta iscjeljivanje moe pomoi u poveanju kreativnosti i rjeavanja problema te u pronalaenju novih ideja i rjeenja. Theta iscjeljivanje nam pomae da pristupimo naim unutarnjim izvorima mudrosti i inspiracije te da ih koristimo za nae osobne i profesionalne projekte.Smanjenje bola i poveanje blaenstva - theta is e0e6b7cb5c


 • About

  Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

  bottom of page